Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Utleier krever ekstra leie da kjæresten min har bodd hos meg. Kan han det?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 17 år som leier en sokkelleilighet. Siden jeg er 18 år er det foreldrene mine som står på kontrakta. Kjæresten min har bodd/vært mye på besøk hos meg. Utleier vet det veldig godt og har pratet med kjæresten min opptil flere ganger. Jeg har bodd i leiligheta i c 5 måneder nå, og har sagt opp i dag ettersom at vi ønsker en større leilighet. Nå har utleier sagt til kjæresten at han skal ha 10 000 for at han har «bodd» hos meg, til og med for for sommerferien når jeg vi knapt har vært hjemme. Utleier har sagt at kjæresten min kan få bo der men da skal han ha 2500 i tillegg til det jeg betaler. Noe som jeg syntes er rimelig. Det jeg lurer på er om han kan kreve 10 000 av kjæresten min? Siden jeg har skrevet kontrakt for at jeg skal bo der så tror jeg han har rett på å si meg opp, men nå har jo jeg sagt opp. Han har aldri sagt direkte til oss eller spurt om han bor der. Og ikke nevnt noe om økonomiske konsekvenser. Kjæresten har ikke kontrakt med han. Takk for svar!

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer