Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vi er ikke fornøyd med boligen. Kan vi si opp leieavtalen?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei , jeg har et problem med å flytte inn. Jeg skal flytte meg i ny hybel og jeg bor med kjæreste min. Vi har signert kontrakten. Men vi er ikke fornøyd med huset pga det var ikke rent og vi ba de å ta møbler ut som vi skulle ikke bruke. Kjæresten min er ikke fornøyd med dette og vi har lyst å avbryte kontrakten. Jeg lurer på er det greit å sende oppsigelse etter 1 måned å leie det eller når kan vi sende oppsigelse? PS. Det er 1 år leie på kontrakten.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Er i puberteten og tenker mye på sex

Du har kanskje knapt begynt å merke at du er i puberteten, men likevel tenker du mange seksuelle tanker. Eller du er godt i gang med puberteten, og hodet er fylt av sextanker. Nesten hele tiden. Det kan være plagsomt, flaut, ekkelt og slitsomt, men er veldig vanlig og helt normalt.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer