Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Burde jeg bytte skole for å gå den linja jeg vil?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg tenker å ta ambulansearbeider linjen neste år (altså vg2) men den nærmeste skolen som tilbyr denne linja er i Larvik.(jeg bor i Bærum). Dette betyr at jeg må dra fra skolen jeg trives på, med venner jeg trives med. Og flytte ut helt alene til en ukjent skole i en ukjent by. Dette skremmer meg skikkelig. Jeg har lyst til å gå ambulansearbeider linja, men samtidig vil jeg ikke dra fra alle vennene mine i Oslo og Bærum. Jeg er også elendig på å ta vare på meg selv, så det å flytte ut er enda skumlere da

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer