Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Ønsker å kjøpe bolig med kjæresten. Han har fast inntekt men det har ikke jeg, men inntektene ligger på ca 10 tusen pr måned

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg og samboeren min leier nå leilighet. Men vi ønsker oss bolig i løpet av neste år. Vi er begge 22. Han har fast inntekt men det har ikke jeg, men inntektene ligger på ca 10 tusen pr måned. Hvis jeg sparer ut året 2011 har vi mulighet til å betale felleskostnadene på en bolig da? Han tjener rundt 22 tusen pr måned og får timebetalt selvom han har fast jobb. Jeg har også gjeld fra før, pga skole som jeg nedbetaler nå til lånekassen. Har jeg en mulighet for å få lån i banken min? Og går det og låne i to banker? Samboeren har en annen bank. Eller kan jeg betale på samme boliglån som da han får i hans bank?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer