Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan utleier anmeldes etter at avtalen er opphørt?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente som bodde i kollektiv med 3 andre personer. Sandaren på denne boligen var elendig og brannfarlig. Huseier brydde seg i midlertidig ikke om dette. En annen ting som gjorde dette boforholdet ulevelig var et par av de andre beboerene. De gjorde at jeg følte med utrygg i mitt eget hjem. De kom hjem midt på natten. De var veldig fulle og kunne skru på platene og så bare gå å legge seg. Dessuten var de ekstremt uhygeniske og gjorde aldri sin del av husarbeidet. Jeg prøvde å si i fra til huseier og de ble sagt at det skulle bli gjort noe med men det ble bare med halvhjertede trusler. Til slutt måtte jeg flytte fordi det rett og slett var ulevelig der. Jeg mener at denne boligen ikke kan være lov å leie ut og at huseier bryter en god del lover. Er det mulig å "anmelde" disse forholdene selv om jeg selv ikke bor der mer?

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer