Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva kan utleier kreve ved utflytting?  

account_circle

SPØRSMÅL

hei.. eg har leid ein leilighet i over 1 år. eg ska flytta til ny leilighet. eg har hatt litt problemer me han eg he leiet sjå.. depositumet mitt gikk til 2 husleie eg hadde ikkje fått betalt og mangler strøm som eg betaler 1 gang i året på 4000.. han har tatt vaskemaskinen,torketromelen,komfyren,tv,dvd,vhscdspilleren og parabolen frem til eg he betalt di 4000 har han rett til de? + har han rett å kreve 2500 for utvasking vist han ikkje er fornøyd?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer