Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Pappa drikker og må selge huset. Hvordan kan han bo ok, til tross for det?

account_circle

SPØRSMÅL

feil kategori? pappa drikker en del og har mistet jobben. han må selge huset nå. han sier at jeg og bror(16) kan leie kjelleren i huset av de nye huseierene. det går bra, jeg liker det sånn. pappa vil ikke bo der men skal flytte til en venn. dette er en 4mndløsning, etter det flytter jeg og bror for å gå vgs. det jeg lurer på er om det er noen nødløsning som kan være bedre for pappa så han kan ha det bedre de 4mndene og videre ut? han er litt boms men jeg tror han kan skjerpe seg, han er ufør. vet dere den billigeste levbare situasjonen han kan ha? han har masse gjeld og sånn...

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Er i puberteten og tenker mye på sex

Du har kanskje knapt begynt å merke at du er i puberteten, men likevel tenker du mange seksuelle tanker. Eller du er godt i gang med puberteten, og hodet er fylt av sextanker. Nesten hele tiden. Det kan være plagsomt, flaut, ekkelt og slitsomt, men er veldig vanlig og helt normalt.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer