Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Elev. Kan jeg få støtte om jeg velger å flytte hjemmefra?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurte på om det var noen som helst mulighet at jeg kunne ha fått penge støtte fra et sted hvis jeg velger å flytte ut? Jeg går på skole og har en jobb men tjener bare 4000-5000 i månden. Jeg klarer ikke å fokusere på skole hjemme og liker ikke så godt å være her. Jeg vet jeg ikke kan få fra lånekassen fordi jeg ikke har en dokumentert grunn til å flytte ut og jeg har ikke tenkt å flytte mer enn 4 mil fra skolen min. Men finnes det noen andre løsninger?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer