Bør jeg dra på utveksling eller bli hjemme hos kjæresten min? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Bør jeg dra på utveksling eller bli hjemme hos kjæresten min?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har tenkt å søke meg inn til den 2 årige UWC-skolen, og er veldig sikker på at jeg kommer inn. Det eneste problemet jeg har er kjæresten min. Hun er utrolig fantastisk, vi har vært i et avstandsforhold i vel 1,5 år, og vi har det utrolig bra ilag. Moren min fortalte meg at hun angret på at hun ikke tok muligheter til fordel for det som skulle vise seg å være "det dårlige alternativet" da hun var ung. Jeg kjenner på følelsen av hvor glad jeg er i kjæresten min, og noe sier meg at vi en dag blir ilag igjen hvis jeg drar (nei, vi skal ikke fortsette forholdet hvis jeg reiser) men jeg er så utrolig redd for savnet. Jeg frykter oppriktig at følelsen av at jeg har skuffet henne vil være det som ødelegger utvekslinga mi. Enn hvis alt går skeis der borte? Til nå har hun vært det jeg har lent meg på, men samtidig kan man ikke la kjærligheten sin i en alder av 16 år være det som stopper en fra å dra ut i verden. Har du svar?

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer