Jenre på 16 år ønsker å flytte fordi hun ikke har det bra hjemme. Hvem kan hjelpe henne med dette hvis ikke foreldrene gjør det? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jenre på 16 år ønsker å flytte fordi hun ikke har det bra hjemme. Hvem kan hjelpe henne med dette hvis ikke foreldrene gjør det?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er ei jente på 16 år. Har det ikke bra hjemme. Mye konflikter, uenigheter, og krangling. Jeg har derfor lyst til å flytte. Foreldrene mine er lite behjelpelig med dette, og det virker som at de ikke forstår hvor mye det betyr for meg å komme meg vekk fra heimen. Vet ikke hva jeg skal gjøre.. Har dere noen forslag? Hvem kan hjelpe meg med dette viss ikke foreldrene mine gjør det? Hjeelp...

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer