Penger er problem. Tenkt litt på at jeg kanskje burde flytte hjem igjen. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Penger er problem. Tenkt litt på at jeg kanskje burde flytte hjem igjen.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har begynt som lærling og bestemte meg for å flytte ut i en leilighet pga. Jeg ville komme meg litt unna foreldrene mine som nettopp har skilt seg. Jeg fant ei leiligjet og flyttet sammen med en god venn. Jeg trives veldig godt å bu med kompissen men merker at penger begynner å bli et lite problem, så jeg har tenkt litt på at jeg kansje burde flytte hjem igjen. Eneste problemet er at om jeg bestemmer meg for å flytte hjem kommer ikke vennn min til å klare seg økonomisk med leiligheten vi har og andre utgifter. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Om jeg fortsetter som jeg har gjort til nå kommer jeg til å gå i minus og jeg vil vertfall ikke låne penger foreldrene mine eller venner. Så hva burde jeg gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer