Hopp til hovedinnholdet

1) Flytte hjemmefra når jeg er 14 år. 2) Forelsket i ei jente i parallellklassen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei!jeg håpet på noen råd fra dere og jeg har 2 spørsmål men jeg har ikke dårlig tid med å få svar hvis dere har mye å gjøre. jeg er veldig selvstendig av meg og har lyst til å flytte hjemmefra, men får ikke lov av mamma. pappa synes det er greit. jeg synes foreldrene mine henger over meg hele tia, og jeg får ikke gjort de tingene jeg har lyst til fordi de alltid protesterer. jeg bor ikke i samme hus som de, men det er samme lås på husdøren til foreldrene mine som det er på huset mitt så jeg får ikke den freden jeg vil ha. jeg liker meg bedre aleiene en sammen med andre, som oftest. jeg bor rett ved siden av og det er mange vinduer de kan se inn i huset mitt fra, så jeg føler at de spionerer på meg til tider. mamma flyttet til pappa når hu var 14 så jeg synes ikke at hu kan protestere på at jeg skal flytte når jeg er 14. jeg vet at jeg ikke har rett til å kreve å flytte ut siden jeg ikke er myndig og fortsatt under ansvar av mine foreldre, men er det en mulighet for at jeg kan flytte uten at mamma trenger å være enig ? jeg har noe annet jeg lurer på også, men det går under forelskelse, og der har dere ikke kapasitet nok akkurat nå ser det ut til. det er en jente i paralelklassen jeg liker som jeg har snakket VELDIG mye med på msn, men hun er veeeldig sjenert, og det er jeg også så vi tør liksom ikke møte hverandre. hun tørr ikke fordi hun er redd det skal bli flaut. jeg var sammen med henner for litt siden, men etter den kvelden så ville hun ikke snakke med meg mer og jeg viste ikke hvorfor. det gikk en måne ellerno også fikk jeg en melding der det stod at hun var lei seg for at hun bare droppa meg på den måten. nå er vi på talefot og vi snakker omtrent hele tida PÅ msn... men jeg vil møte henne også tørr jeg ikke spørre fordi hun vil liksom ikke, og jeg synes det er litt rart at hun snakker så mye med meg å ikke vil være sammen med meg ? jeg virker kanskje ganske godtroende ut, men jeg er ganske sikker på at hun liker meg også, men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, det kommer liksom ikke noe vei. jeg er vel egentlig ganske forelsket i henne, men fortsetter det sånn så gir jeg opp. takk for svar!

SVAR

Besvart 07.01.2010 14:41:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva koster det å bo?

Hva bruker du penger på når du bor for deg selv? Sett opp et budsjett, så får du kontroll over pengene dine.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle