Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor har ikke Netflix laget en app for Mac?

Jente 13 år
 

Spørsmål

hei. jeg lurte på hvorfor man ikke kan laste ned Netflix på macbook og hvorfor jeg ikke får laste ned filmer og serier på min macbook pro. jeg lurte også på om dere vet om Netflix kommer til å la oss laste ned appen på macbook.

Besvart 07.01.2019 07:58
 

Svar
Hei

Netflix har ikke laget en app som kan lastes ned for Macbook, ennå. Hvorfor de har valgt å ikke lage en app som du kan laste ned har de ikke sagt noe om. De har heller ikke sagt noe om at de kommer til å lage en app for dette. Du må derfor strømme Netflix gjennom internettleseren som du bruker. Jeg er helt sikker på at hvis de bestemmer seg for å lage en app, så er dette noe du kommer til å høre om.


Håper dette ga deg litt svar:) 

Vennlig hilsen,
Forbrukerrådet i samarbeid med ung.no

Forbrukerrådet er en interesseorganisasjon som arbeider for et forbrukervennlig samfunn, og vi hjelper deg med å løse ditt forbrukerproblem gjennom råd, veileding og mekling hvis du og selgeren blir uenig. 

Du finner mer informasjon på forbrukerrådet.no

Følg oss på facebook/forbrukerradet og twitter/forbrukerradet 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvem svarer på spørsmål på ung.no?

Hvem svarer på ung.no?

ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom, og vårt mål er å være der for deg som trenger hjelp og råd. For å klare det, har vi knyttet til oss en mengde dyktige folk i vårt fagpanel.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Det mener jeg
Tilbake til spørsmål og svar