Hopp til hovedinnholdet

Mistet følelser for kjæresten

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg var usikker på hvilken artikkel jeg skulle legge dette under, men saken er som så at følelsene mine for kjæresten rett og slett har daffet av. eller tror jeg? Jeg tør ikke slå opp, fordi jeg er redd jeg tar feil, og jeg er også redd for å såre følelsene hans. Det har skjedd så mye dumt i dette forholdet at jeg har fått nok.. Jeg orker ikke mer. Han har gjort for mye som har ødelagt tilliten min til han og følelsene mine. han har fortalt meg mange ganger at han skal bli bedre, men jeg orker ikke..

Besvart 08.04.2019 21:16
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at du synes dette er vanskelig! Det er en helt ærlig sak at du ikke orker mer. Det høres ut som om det er det du føler, og at det er riktig for deg å ikke være i dette forholdet lenger. Jeg skjønner at det er skummelt å slå opp. Og at du er redd for å ta feil, men jeg synes det høres ut som om du ikke har det så bra i dette forholdet.

 Snakk gjerne med foreldrene dine eller noen venninner, som du er trygge på å snakke med! Det er alltid godt å prate med noen, og kanskje du også kan få noen gode tips også :-) Husk og ta vare på deg selv, og masse lykke til! 


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Det mener jeg
Tilbake til spørsmål og svar