Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er forlovet med en i utlandet. Jeg vil ha han hit, men UDI har så strenge krav

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er en jente på 20-årene. Som sliter veldig mye fysisk og psykisk. Jeg er forlovet med en gutt i utlandet, og det var med min vilje. Vi har stadig mye problemer, og store krangler. Vi er langt fra hverandre, så derfor oppstår det problemet. Vi er veldig glade i hverandre, jeg kan ikke tenke meg selv uten ham. Det som er så dumt det er at UDI, krevet noen krav fra oss. Det med inntekt og det, jeg jobber og har 40% jobb stilling, jobber i matbutikk. Så det hender at jeg jobber omtrent hverdag selv om jeg har den stillingen. Krever de 100% stilling av meg? Jeg blir bare mer og mer sliten, jeg kan ikke reise dit når det passer meg. For jeg får ikke fri fra jobben når som helst. I år er det 256tusen som UDI krever, og jeg får mest sannsynlig mer enn det. Jeg er så deprimert, og lei meg. Vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre? Hva kan jeg gjøre? Hva skal jeg gjøre? Har mye problemer hjemme, så den eneste løsningen er å ho ham hit :(. Tusen takk på forhånd, for tilbake melding.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer