Jeg opplever vold hjemme. Hva skal jeg gjøre? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg opplever vold hjemme. Hva skal jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en jente på 16år og er født i en muslimsk famile. siden familien min er muslimer så ble foreldrene mine gift sammen på grunnlaget av frelderene deres, foreldrene mine har aldri likt hverandre, så det ble masse kranger og faren min så meg ikke før jeg ble cr 2 for første gang. etter der har jeg altid sett han sånn 6 måneder før han reiser til sitt hjemme land. de kranglet heletiden så store søstra mi tok ut frurustrasjonen på meg ved å slå meg og kaste kniv og ta hode mitt slo det min på hardt bakken. men hun sluttet for 3 år siden med alt dette bare at noe av det kommer tilbake. familien min hater meg blir fortalt av moren min at jeg har ødelagt alt og at jeg burde drepe meg selv. kaster meg ut noen ganger om kveld. men skal reise til pappa i pak som giftet seg med en kvinne. fikk en kjæreste er muslim så får ikke lov mamma fant ut og truer med å fortelle faren min alt når jeg har reist til han. kan jeg flytte hjemme fra? diagnoe deprison angst sovn mangel

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer