Hopp til hovedinnholdet

Har det ikke bra med familien min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har et problem. Jeg har det ikke noe bra med familien min. Mamma mine syns jeg er så usosial og mye mer. Broren min bryr seg ikke om meg, søsteren min forventer at jeg er en sexist og rasist fordi jeg er gutt. De sier jeg er usosial fordi jeg sitter inne på rommet mitt i mørket uten å ha noe å gjøre. Jeg blir diskriminert og de ser det ikke. Jeg snakker ikke så mye heller. Jeg er så lei. Omtrent hver kveld bare gleder jeg meg til jeg kommer på skolen, for der er ikke de. Jeg har det ganske bra alle steder bare ikke med familien min. Har det ikke noe bra. Prøver alltid å være positiv, men det er ikke så lett. Pappa er den eneste som ikke ser ned på meg. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre med dette. Beklager at dette ble litt rotete.

SVAR

Besvart 16.10.2018 13:37:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Innadvendt, utadvendt eller midt i mellom?

Trives du best i små grupper, eller får du mest energi av store forsamlinger? Liker du best å planlegge nøye, eller er du impulsiv og tar ting på sparket? Personlighetstypen din kan gi deg svaret.

 

Les mer
account_circle