Hopp til hovedinnholdet

Konflikt mellom foreldre og barn. Engstlig når far blir sint.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, sliter med familien og skal prøve å skrive kort. Pappa er spesiell, han kan det ene sekundet og spesielt foran andre enn familen være glad og vise sin beste side. Men er det bare om jeg ikke svarer fordi jeg leser på telefonen KLIKKER det for han. Han kan kalle meg «jævla drittonge» og dum og ender ofte i en annen kjefting fordi «Har faen meg ikke tenkt til å rydde rommet idag heller ser ikke ut» og sånn fortsetter det. Jeg tenker mest på mamma. Det er helt grusomt å se henne håndtere han, hun lar han kjefte ferdig eller går imot og sier han må skjerpe seg men ikke ofte. Han har en ekstremt stor kjeft. Jeg vet ikke lenger hva jeg skal gjøre. Vi er familie på 7 men kun jeg som bor hjemme. Tanten min(pappasiden)er hun jeg kan komme til uansett, hun vet akkurat hva det gåri»Pappa jobber borte,kommer hjem til helgene. Jeg trenger sårt hjelp. Er redd for å ta kontakt med barnevernet og fordi jeg er jo glad i pappa men dette ødelegger alt, mistenker han harADHD&schizofrini? Håper på sva

SVAR

Besvart 19.10.2018 16:13:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hvis du kontakter barnevernet?

Barnevernet skal hjelpe barn og ungdom som ikke har det bra hjemme. De vil prøve å finne ut hvordan de kan hjelpe deg og familien din best mulig.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle