Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det dårlig hjemme, hvordan få hjelp til å starte et nytt liv?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har det dårlig hjemme, jeg får det meste jeg vil ha klær,mat osv men det viktisgste av alt, jeg får ikke kjærlighet hjemme, jeg er ikke glad i foreldrene mine elr familien min, og jeg følger meg ikke elsket og derfor er jeg ofte trist på skolen tror alle at jeg har et perfekt liv, jeg har mange venner osv men ingen vet hvordan jeg følger meg på ekte ikke engang foreldrene mine vet at de er frekke mot meg og sårer meg hele tiden på en måte og jeg vil bare starte livet mitt på nytt med en helt ny familie men ikke venner jeg bor i Oslo i østkanten og jeg elsker stede her det er som en familie og bo her, men det er ikke det samme og ha en onkelig familie som elsker deg, jeg lurte bare på om jeg kunne få hjelp med og starte et nytt liv, jeg er 12 men blir 13 veldig snart. Vær så snill ikke svar meg med at det er best og være med den familien jeg er med, fordi det gjorde dere forigje gang og jeg ble helt knust fordi det dere hadde skrevet hjalp ikke noe, men hoper dere har et bedre svar

SVAR

Besvart 01.12.2018 19:55:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle