Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har rett til privatliv!

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Faren min pleide å lete gjennom meldingene mine og søker loggen min! Han sa at det var en lærer på skolen som ba han om det. Men dette gikk for langt! Denne dritt læreren ba ham om å lete gjennom skuffene mine, og mine private ting! Jeg hadde ikke gjort noe galt eller noe sånt. Så jeg sa at jeg har rett til privat liv. Men han bare: "Ja, men vi er fra polen så det tells ikke!!" MEN VI BOR JO I NORGE!! Og jeg hater at han gjør det!! Så hvis jeg for.eks kommer fra Syria da, så kan jeg da ikke starte en krig her bare fordi det er krig der!!! UHH

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer