Hopp til hovedinnholdet

Dataen til mamma har blitt ødelagt

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg hadde besøk av noen venner i går og dataen til mamma lå oppe på rommet mitt. Jeg skulle innpå den idag og merka at den har blitt ødelagt men jeg vet ikke hva som har skjedd. Har du noen tips til hva jeg kan si til henne?

Besvart 15.05.2019 20:05
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at du synes det har være vanskelig å vite hvordan du skal fortelle moren din at dataen hennes er ødelagt. Spesielt siden du kanskje føler du har hatt ansvar for den inne på rommet ditt.

Kanskje du kan høre med vennene dine om de husker å ha rørt moren din sin data? Om de husker å ha gjort noe med den, kan det hende dere sammen kan finne ut hva som har skjedd. 

Det kan være lurt å fortelle moren din akkurat hva som har skjedd. Si for eksempel at du synes at dataen hennes virker ødelagt, og at du merket det spesielt etter du hadde hatt besøk. Det kan være lettere for moren din å ordne opp hvis hun vet hva som har skjedd og hvem det gjelder.

Lykke til:)

Hilsen ungdomsredaksjonen i ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Jente prater med faren sin (colourbox.com)

Er det vanskelig å snakke med foreldrene dine om personlige ting? Det er ikke så rart. Jo eldre du blir, jo mer avstand opplever du nok til dem og det er normalt. Men foreldre er ikke like håpløse som du tror.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Familie
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om familie