Hopp til hovedinnholdet

Broren min er voldelig

Jente 14 år
 

Spørsmål

Broren min er voldelig med meg fysisk og psykisk. Jeg er redd når jeg er hjemme og føler meg aldri trygg. Jeg vet at mamma og pappa ikke kommer til å gjøre noe med det. Hav skal jeg gjøre

Besvart 13.08.2019 15:51
 

Svar
Hei jente 14 år

Du må snakke med noen voksne som du stoler på om dette. Kanskje du har en annen voksen i familien, eller foreldre til noen venner av deg. Du kan også ringe Alarmtelefonen for barn og unge og få hjelp til å kontakte barneverntjenesten i den kommunen du bor i. Sånn som dette skal du ikke ha det. Hjemme skal du føle deg trygg og ikke utsettes for vold.


Hilsen Alarmtelefonen for barn og unge (116 111) i samarbeid med ung.no

Du kan ringe oss på telefonnummer 116 111. Erfarne vakter tar telefonen hver dag mellom 15:00 og 08:00. I helgene er linjene våre åpne hele tiden. Du velger selv om du vil være anonym.

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Opplever du vold hjemme?

Trist gutt i vindu (www.colourbox.com)

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Alarmtelefonen 116 111 for barn og unge

Alarmtelefonen 116111

Noen opplever dessverre omsorgssvikt, overgrep og vold hjemme. Er du en av dem eller kjenner du noen som lever under slike forhold? Ring Alarmtelefonen på 116 111 - de vil hjelpe deg. Ring selv om du er i tvil!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Familie
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om familie