Hopp til hovedinnholdet

Får ikke treffe vennene mine eller gå ut pga corona. Jeg blir trist av det.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en gutt på 15 som har det veldig fint til vanelig å henger med venner så ofte jeg kan, men pga corona så får jeg ikke lov av mamma å pappa til å gå ut jeg har veldig lyst til å gå ut. Jeg skjenner at det gjør noe med meg når jeg ikke har sett noen andre enn mamma, pappa å søstra mi på 3 uker og hvis det er mere hjemme skole etter påske blir det mer enn 4 uker uten å se noen andre. Jeg kjenner at jeg blir litt trist å jeg klarer ikke å være sånn jeg egentlig er. Har jeg rett til å møte vennene mine hvis jeg vil, jeg bor i en liten bygd så er bare en vennegjeng på 4 Sorry hvis det var mye skrivefeil men jeg sliter med å skrive

SVAR

Besvart 04.04.2020 12:34:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle