Hopp til hovedinnholdet

Vanskelig hjemme hos mamma som skriker og sier mye stygt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har en mor som er litt ut av styr, hun skriker mest på meg for ting jeg ikke har gjort hun legger skylda på meg når søskene mine har gjort noe hvis lille broren min faller så er det min feil når jeg ikke er engang nede. Hun sier alltid oftes at vi er ingenting for henne og sier masse MASSE stygge ting til oss at vi har ødelagt livet hennes, søstra mi har autisme så det er litt vanskelig å snakke med henne siden hun ikke svarer, hun sier stygge ting til henne også men det er mest til meg siden jeg er eldst, jeg går på fabu og snakker om depresjonen min og angsten min men vil helst ikke snakke med barnevernet om dette siden jeg vil ikke at de skal splitte oss opp og jeg vil ikke bo men min ekte pappa som bor i sverige han er like ille. jeg har snakka med bestemor om hvordan mamma oppfører seg og hun vil at jeg skal bo med henne til jeg er 18. jeg føler moren min er psykopat og legger alt skyld på andre enn seg selv. hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 26.06.2020 19:15:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Er det vanskelig å være hjemme?

Hvis hjemmet ditt ikke føles som et bra sted å være, kan det være du og familien din trenger hjelp. Her får du råd til hva du kan gjøre.

 

Les mer
account_circle