Hopp til hovedinnholdet

Faren min drikker veldig mye, jente 18 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg bor hjemme med en far som drikker veldig mye. Han vet selv han har et problem men sier at livet hans er så forferdelig at han ikke klarer å slutte å drikke. Jeg vet ikke lenger hva jeg skal gjøre, jeg bor med storebroren min også men han skal snart flytte. Jeg vet jeg kan flytte selv også men har ikke jobb eller bil lappen (er ikke lenge til jeg får den da, og skal prøve å få meg jobb men er vanskelig). Alle i familien vet om problemene men ingen gjør noe, og noe må gjøres. Vil ikke miste pappaen min over dette men føler det kommer til å skje. Når han drikker er han en helt annen og blir fort sint og da oppstår det krangler mellom oss. Vet ikke helt hva jeg trenger svar på, men trenger litt råd eller hjelp til hva som kan gjøres. Takk på forhånd for svar

SVAR

Besvart 03.10.2020 22:47:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Når kan du flytte hjemmefra?

Du har ingen rett til å flytte hjemmefra før du er myndig (fylt 18 år). Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg.

 

Les mer
attach_file

Søker du jobb for første gang?

Trenger du en deltidsjobb ved siden av skolen? Eller er du på leting etter sommerjobb? Her er våre tips til deg som søker jobb for første gang.

 

Les mer
attach_file

Hvordan skrive jobbsøknad?

Hvordan skriver du en søknadstekst? Hva er viktig å ha med? Her får du nyttige tips.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du ledige jobber

På jakt etter jobb? Her er en oversikt over hvordan du kan gå frem for å finne ledige jobber.

 

Les mer
account_circle