Hopp til hovedinnholdet

Jeg krangler med moren min hele tiden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg krangler med moren min hele tiden. Har gjort det siden jeg var yngre og store søsteren min kranglet like mye med hun før. Jeg hater det og blir helt utslitt, har mye å tenke på på skolen og er veldig stresset. Alt jeg ønsker er å kunne slappe av hjemme og å føle meg avslappet der, men det er ofte jeg gruer meg til å komme hjem hvis hun er der. Hun roper masse og kjefter hele tiden, føler også at jeg får skylden for alt. Føles som om hun alltid er ute etter meg og behandler meg annerledes enn søsteren min. Får alltid mye mer kjeft enn henne på ting og de overser det om hun er frekk mot meg. Når jeg prøver å snakke med henne om det så tar hun alt som kritikk og går, hun tar også ofte en slags offer rolle. Er så lei og gleder meg bare til å flytte vekk herfra. Hun mener jeg roper mye, men jeg har vokst opp med mye krangling og roping, i tillegg føler jeg at det er eneste måten jeg blir hørt på. Kranglingen går mye ut over hverdagen min og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

SVAR

Besvart 10.01.2021 21:31:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle