Hopp til hovedinnholdet

Har i det siste tenkt mye på om jeg er adoptert.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei har i det siste tenkt mye på om jeg er adoptert. Grunnen til det er fordi jeg ikke på noen som helst måte ligner på foreldrene mine i verken utseendet som for eksempel at jeg har mørkt hår (ikke svart), stor nese, annerledes føtter, en annen pigmentet hudfarge (forsatt hvit) og at jeg har mer hår på kroppen enn broren min og faren min tilsammen. Dessuten alle i familien min har etnisk norske navn bortsett fra jeg som har et spansk/italiensk navn, er det tilfeldig? På forhånd takk for svaret.

SVAR

Besvart 04.05.2018 09:09:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Innenlandsadopsjon

Det finnes ulike former for adopsjon av et barn bosatt i Norge; stebarnsadopsjon, fosterbarnadopsjon og adopsjon av barn født i Norge (samtykkeadopsjon).

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle