Hopp til hovedinnholdet

Hei, jeg er en jente på 14 år som ikke alltid har det så lett hjemme. Jeg har alltid følt at...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en jente på 14 år som ikke alltid har det så lett hjemme. Jeg har alltid følt at det har vært noe rart med faren min, og går bare rundt her i huset uten å gjøre noe særlig fornuftig. Jeg vet egentlig at både mamma og pappa vil skille seg fra hverandre, men ingen tør å si i fra. Begge to tar noen øl i helgene, for å få bort frustrasjon og litt av hvert, hver gang de gjør det låser jeg meg selv inne på rommet og setter på musikk på pcen. For det ender alltid med at de begynner å krangle og faren min ringer til taxi og stikker bort hele natten.

For litt siden ville jeg bare se på mobilen til faren min, fordi den var ny. Jeg gikk inn på kameraet og tok litt bilder, så kom jeg borti en knapp og jeg kom inn på bildene på mobilen. Og der var det to bilder av forskjellige damer, jeg et ikke om det hadde noe med utroskap og gjøre helt til jeg gikk inn på meldingene. Der hadde han skrevet mye dritt om moren min til henne som:
"hun er jo så blond og skjønner ingen ting, så hun vil ikke finne ut om oss uansett!" Og Nina, som hun het, hadde spurt om han ville komme bort til henne, for det hadde vært så fint sist gang.
Jeg tør virkelig ikke å si ifra til enten mamma eller pappa, og aner ikke hva jeg skal gjøre, og nå skal jeg til spania med faren min, men det er heldigvis 6 andre med og da.

Jeg tror jeg rett og slett er redd for faren min...

SVAR

Besvart 02.10.2008 15:21:13
account_circle