Hopp til hovedinnholdet

Jeg har veldig lyst å flytte til Oslo nå, men jeg orker ikke alt styret mor vil komme med

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg var ikke helt sikker på hvilket tema jeg skulle ha på dette spørsmålet fordi det er flere av disse tingene som er med. Mor flyttet til Vestlandet og tok med meg da jeg var 3 år gammel, og far ble igjen på Østlandet, og siden det har de ikke vært særlig gode venner, og nå er jeg 15 år, og de klarer fortsatt ikke å bli enige om noen ting. Jeg har veldig lyst å flytte til Oslo nå, men jeg orker ikke alt styret mor vil komme med, hun vil skrike så naboer ville komme bort, hun kan knuse glass og tallerkner, og før var jeg redd for dette, har hatt det slik siden jeg var 3. Nå er jeg ikke redd, men er veldig sliten, og har vært det en lang periode, i flere år faktisk. Mor fikk rett til å ta meg med til Vestlandet da jeg var 3, og ca fra jeg var 3 til 5 år gammel har mormor ristet meg, kastet meg i bakken, dratt meg i ørene osv. Mor har aldri gjort noe slikt med meg, men hun skriker mye til meg uten noen særlig god grunn, og er også ofte sur. Har et spørsmål til men fikk ikke plass

SVAR

Besvart 29.01.2018 23:32:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle