Hopp til hovedinnholdet

Samboeren min roter, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har vært sammen og bodd sammen med kjæresten min i over 1 år. Vi har det veldig fint, men jeg blir så sint. Han rydder ALDRI etter seg. Jeg vet at han syns det er unødvendig fordi han bryr seg ikke, men det er så ekkelt og kaotisk når huset er fult av skittentøy, oppvask og søppel. Han rydder kun når jeg står og peker på hva som må ryddes, enda det var han som "forsøplet". Jeg har ADD, så rot er et ekstra problem fordi jeg kan ikke ignorere det. Jeg har sagt i fra på en ordentlig måte hundre ganger om at han må hjelpe til mer. Ble enige om at han skulle ta oppvask vær 2. uke, men han lar den samle seg til søndagskvelden før han tar den, mens jeg vasker vær dag. Jeg har prøvd kjefting, gråting, rolig snakking, alt. Faren min er kjemperyddig, så det er tull at dette ikke er noe han kan lære seg. Det er jo utrolig barnslig det at menn ikke "ser" rotet. Jeg blir så sint!

SVAR

Besvart 26.04.2018 04:34:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Bli bedre kjent med kjæresten din

Noen kjenner hverandre godt, andre vet ikke så mye om kjæresten sin. Kanskje kan det å bli litt mer kjent gjøre at forholdet blomstrer?

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Hvem tør du slippe inn?

 

Les mer
account_circle