Hopp til hovedinnholdet

Jeg lever i et forhold med trusler og manglende forståelse.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en samboer, og vi har vært sammen i ca 3 år med mye pauser. Grunnen til pausene er mye krangling. Han gir meg innetider, og truer med å låse døren dersom jeg ikke er inne innen den og den tid (dersom jeg ikke har med nøkkel). Jeg betaler hele husleia + strøm, Internett etc. I tillegg har jeg betalt depositum og leiekontrakta står på meg. Han mener at jeg nedprioriterer han, og aldri er hjemme. Dette er fordi jeg jobber i en 100% stilling og ønsker å komme meg ut de helgene jeg har mulighet. Han jobber ikke, og går hjemme hele tiden. Prøvd å forklare dette til han, men det aksepterer han ikke. I tillegg er sex ett problem - hvor han mener han aldri får noe. For hans del kunne vi gjort noe hver dag, men jeg er ikke like interessert/kåt som han er, og da blir han sint for dette også. Har du noen forslag på hva jeg kan gjøre for at han skal forstå? Og hva bør jeg gjøre i en sånn situasjon når ingenting godtas? Mvh jente, 19.

SVAR

Besvart 05.12.2018 23:38:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Overgrep og vold i kjæresteforhold

Blir kjæresten din bråsint, truer og kontrollerer deg? Har du lurt på om kjæresten din er bra for deg? Les om faresignaler på vold i forhold her.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle