Hopp til hovedinnholdet

Trenger tid for meg selv, og at det er mindre lyder. Hvordan få det til?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, foreldrene mine har skilt seg for ca ett år siden. moren min fikk ny kjæreste veldig tidlig og har nå en baby på ca 3 måneder. Begge rekkehusene er små og jeg sliter veldig med at jeg blir distraher av lyd og skole. pappa fikk også for litt siden en ny kjæreste som alltid er hjemme og ikke har jobb. når mamma er hjemme med babyen og kjæresten til pappa alltid er der så kan det bli slitsomt og jeg får ikke tid til å være alene. jeg har prøvd å foreslå at kjæresten til pappa kan gå på en tur eller få seg jobb, men da blir pappa sur. jeg trenger litt tid for meg selv uten at det er lyder for da blir jeg helt gal. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for jeg kan ikke kaste ut noen fra husene. dette hindrer meg i å syne (noe jeg elsker) og å gjøre lekser. jeg føler meg veldig "deprimert" av skole og får masse annmerkninger for å ikke levere leksene jeg ikke får gjort pga lyd. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. håper du kan hjelpe.

SVAR

Besvart 12.02.2019 11:11:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg. Du har to hjem. I begge hjemmene skal du føle deg trygg og ha det fint. Hvordan kan du få det til?

 

Les mer
account_circle