Hopp til hovedinnholdet

Av og til blir pappa kjempesint for småting

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Foreldrene mine er skilt og jeg bor med mamma og stefaren min og er annenhver helg hos pappa og stemoren min. Jeg trives som oftest veldig godt begge steder men av og til når jeg er hos pappa blir de kjempesint på grunn av småting. Feks vis jeg bare sier at jeg synes det er alt for varmt til å ta på ullgenser så blir de kjempesint og sier ting som «neivell da drar vi ikke» «alt vi gjør er galt» «jeg skjønner ikke hvorfor du kommer hit når du skal være så vanskelig» «du får slutte å komme hit vi gidder ikke mer» osv. Og jeg blir ofte veldig lei meg når de sier sånt så jeg pleier å begynne å gråte og da pleier de å si «du får bare sitte der å synes synd på deg selv da» og en gang begynte stemoren min å gråte fordi «jeg» var så vanskelig og da trøstet han henne selvfølgelig osv men de trøster aldri meg. Jeg føler at det alltid er på en måte 2 mot en. De er kjempehyggelig ellers men det er ikke noe hyggelig å være her når de er sånn men samtidig så vil jeg jo være her. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 22.02.2019 10:01:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle