Hopp til hovedinnholdet

Eg har problemer med å lyve

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Eg har problemer med å lyve. Eg bor i fosterheim, men eg ser fosterfamilien min som min ekte familie. Eg lyver heile tiden til alle. Ikkje bare heime. Kor gang eg blir tatt for løgn angrer eg veldig og vil virkeleg slutte, men det ender alltid med att eg lyver IGJEN. Og sånn går det om igjen og om igjen! Eg er redd for att vis eg ikkje slutter må eg flytte og det vil eg ikkje skal skje. Eg er lei av å lyve og miste tillit. Og eg blir alltid veldig lei meg og sint på meg selv fordi eg ikkje klarer å slutte. Eg bestemmer meg for å slutte, men det går ikkje! Hvordan skal eg klare å slutte å lyve for godt??

SVAR

Besvart 01.06.2019 12:48:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips for å endre uvaner eller slutte med noe

Ønsker du å slutte med noe, starte med noe eller forandre på noe? Vi gir deg råd for en varig endring, så det ikke bare blir med tanken.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle