Hopp til hovedinnholdet

Tror dere mamma er glad i meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei . Jeg kan ofte høre foreldrene mine kjefte på hverandre, snakke om hvordan jeg og søstrene mine aldri hjelper til i huset. Mamma har sagt før (og i går) at hun aldri skulle fått barn, at i hennes «neste liv» så skal hun ikke ha barn. Hun tror alltid at jeg gråter fordi jeg ikke får det jeg vil ha, eller fordi jeg er en bortskjemt drittunge, men det er fordi hun har sagt disse tingene. Jeg tror ikke noen er glad i meg. Tror dere hun er glad i meg? Hun pleier å kjefte når hun blir sur. Hun blir spesielt sur hvis vi hever stemmen litt til henne, da sier hun at vi ikke kan gjøre det men så gjør jo akkurat det samme til oss. Hun er selvfølgelig hyggelig, og har aldri blitt fysisk. Det er mange ganger jeg og mamma er bestevenner, det er bare når disse tingene skjer at jeg tviler litt. jeg elsker henne så høyt. Jeg er forferdelig sliten. Spesielt av skole, og av å tenke så mye. Noen ganger vil jeg bare legge meg ned for å sove også ikke våkne igjen.

SVAR

Besvart 29.01.2020 15:21:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle