Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine tar alle pengene mine. De har ingen sympati med meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg begynner å bli veldig irritert akkurat nå, jeg har helt sluttet å se sympatien fra foreldrene mines side. Hver eneste gang jeg har penger, f.eks fra bursdagen min eller småjobber så tar foreldrene pengene mine fra kontoen min. Og vis jeg skal kjøpe noe fra butikken eller noe sånt må jeg ringe dem og da er det ofte at de ikke kan gi meg så mye som 50kr en gang, i tillegg er dette av mine egne penger som de har tatt fra meg. Jeg får heller ingen ukelønn fra foreldrene mine selvom jeg spør om det hele tida så bare ignorer de meg og jeg får aldri pengene mine tilbake. De kjøper heller aldri klær til meg, som f.eks så trenger jeg en ny vinterjakke som jeg har gjort i flere måneder nå men vi har faktisk ikke råd, jeg vil bare se fin ut men jeg får så dårlig selvtillit og føler meg ekkel og stygg jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger når de ikke hører. Det er så mye jeg trenger og de har ingen sympati for meg

SVAR

Besvart 27.01.2020 20:50:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvem bestemmer over pengene dine?

Krangler du med foreldrene dine om hva du kan bruke egne penger på? Det finnes ikke noe klart svar, men det er vanlig å skille mellom penger du har tjent selv og penger du har fått.

 

Les mer
account_circle