Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger en pause fra familien min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg trenger en pause fra familien min. Broren min har asperger, OCD, ADHD, og mer. Moren min har til tider en ganske ugrei måte å være på, som f.eks å le av meg en gang jeg gråt. Jeg har ved flere anledninger sagt at det var dårlig gjort, og ikke var hyggelig for meg. Da begynner hun å le igjen, og si at jeg tar meg selv så høytidelig. Pappa er også ganske slitsom, men han er ikke like ille. Jeg trenger en pause, og jeg trenger det nå. Broren min og hans måte å være på gjør meg helt utslitt, og i et konstant dårlig humør, det samme med moren min. Jeg kan snakke med noen ja, jeg har et par venner jeg snakker med om dette, men det er ikke mitt største problem. Det er at å bo hjemme ikke er bra for meg. Kan jeg bo hos noen andre en stund? Har jeg krav på det? Jeg vet ikke om jeg hadde turt å spørre om det en gang, men jeg begynner å bli gal. Takk på forhånd Hilsen utslitt søsken

SVAR

Besvart 16.04.2020 19:12:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å ha søsken med en funksjonsnedsettelse

Det er mange sider ved det å være søsken til en som har en funksjonsnedsettelse. Mange positive og noen litt vanskelige.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle