Hopp til hovedinnholdet

Føler jeg er i fare når jeg er hjemme, vil flytte ut. Jente 18.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg bor nå hjemme med bare foreldrene mine og jeg har lyst å flytte ut. Det er masse konflikter hele tiden hjemme, og jeg føler jeg står i fare når jeg er her. Forrige helg ble jeg til og med slått av faren min, og må nå ha politiet involvert. Meg og foreldrene mine har prøvd å fikse opp i det, men da blir det som oftest rolig den neste uken også plutselig blir det tilbake til det vanlige igjen. Så da lurer jeg på hvilke muligheter jeg har for å flytte ut, og hvordan jeg kan få gjort det fortest mulig. Jeg trenger spesielt hjelp med økonomien ettersom jeg ikke har jobb, og jeg går også på skole.

SVAR

Besvart 07.05.2020 09:18:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Borteboerstipend på videregående

Må du flytte hjemmefra for å gå på videregående? Da kan du ha rett til borteboerstipend fra Lånekassen.

 

Les mer
attach_file

Hvor kan jeg søke økonomisk støtte?

Her får du svar på hvilken støtte du har krav på om du flytter hjemmefra, er ferdig med videregående, er student eller gravid.

 

Les mer
account_circle