Hopp til hovedinnholdet

Moren min har vært syk og gjort dumme ting, jente 13 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg gråter meg til søvn hver kveld. Og sier ikke natta til foreldrene mine før jeg legger meg. Mamma er syk og har gjort dumme ting mot oss. Jeg greier ikke være nær henne, når vi går tur går jeg en meter ved siden av henne. Jeg greier rett og slett ikke ta til meg kjærlighet fra henne, og litt pappa. Har prøvd å prate med pappa, da skifter han tema og vil absolutt ikke prate om mamma eller mine følelser. Mamma er ikke et alternativ, og jeg er sykt sjenert og sliter med tillit(derfor ikke sosiallærer eller helsesøster) Synes synd på mamma da jeg ikke «liker» henne, og blir så sur på meg selv som ikke greier noen ting! Stakkars familien min som må ha meg i livet sitt...

SVAR

Besvart 19.05.2020 23:03:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Chattetjenester

Her har ung.no samlet gode tjenester for deg som ønsker å chatte med noen nå. Velg tema og se hvilke tjenester som finnes. Når du klikker deg videre til tjenestene, så forlater du ung.no og går videre til en annen tjeneste. Husk at du også kan sende inn spørsmål som vanlig til ung.no og få svar av fagpersoner. Finner du ikke det du leter etter i denne oversikten kan du også se vår oversikt over hjelpetjenester.

 

Les mer
attach_file

Har du foreldre som sliter psykisk?

Det er aldri din skyld, eller ditt ansvar at moren eller faren din er psykisk syk. Du trenger ikke å takle det alene. Våg å be om hjelp.

 

Les mer
account_circle