Hopp til hovedinnholdet

Jente 20. Vil flytte ut men har ikke penger

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er jente som fyller straks 20 og bor enda hjemma hos foreldrene mine. Og jeg har det egentlig fryktelig vanskelig. Jeg har en bror som har veldig mange sykdommer og diagnoser som gjør at han gjør familien vår vanskelig, spesielt meg. Det han driver med gjør at jeg blir helt utslitt og veldig sint og skikkelig lei meg. Foreldrene mine har skaffet seg hjelp, men likevel så føler jeg at dette ikke fungerer bedre. Har kjæreste selv og bli flau over hvor enormt stort plass han tar av oss i familien, og da mener jeg på mas, skriking, brøling, og til og med så skader han seg selv og han er 12 år. Jeg som ikke har jobb - har tatt friår og det er utrolig tøft også. For foreldrene mine legger enormt press på meg og kjefter om jeg ikke får ting til, noe jeg synes er urettferdig når jeg faktisk prøver. Alt jeg vil er bare å flytte helvette ut av huset fordi jeg selv merket hvor mye det påvirker psykisk av å bo hjemme. Men har ikke penger engang for å flytte ut, vil ha hjelp for å ha det bedre

SVAR

Besvart 04.09.2020 09:39:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du bekymra for et søsken?

Det kan være vanskelig å ha en søster eller bror som for eksempel er sint og slår, virker veldig trist eller trekker seg mye tilbake for seg selv. Hvordan kan du forstå det, og hva kan du gjøre med det?

 

Les mer
attach_file

Student med dårlig råd?

Støver det i lommeboken din? Det finnes mange gode triks og tilbud dersom du er student og ønsker å spare.

 

Les mer
attach_file

Hvor kan jeg søke økonomisk støtte?

Her får du svar på hvilken støtte du har krav på om du flytter hjemmefra, er ferdig med videregående, er student eller gravid.

 

Les mer
account_circle