Hopp til hovedinnholdet

Mamma tror hun kan mye, menkan egentlig ingenting.

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Mamma tror hun kan så mye menn hun kan ikke en ting jeg hvar på skolen hade jeg og en kamerat tulla lit og så klikker hun

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Hei.

 

Du skriver at moren din tror hun kan så mye, men at hun egentlig ikke kan noen ting. Du forteller også at du har tullet på skolen med en kamerat og at moren din klikket på grunn av det. Sånn som jeg leser mailen din, føler du at moren din har misforstått det du tullet med på skolen og dette gjør deg sint og såret. Stemmer det?

 

Det er helt vanlig å bli både lei seg og sint når man føler seg misforstått. Du har gjort noe som du har tenkt på som tull, men så har moren din ikke tenkt på det som tull.  I sånne tilfeller kan det ofte hjelpe å tenke på hva det var ved situasjonen som gjorde at dere opplevde den så forskjellig. Hva var det med tullingen din som gjorde at moren din ble sint, tror du? Kanskje du kan snakke med moren din og fortelle om hvordan du opplevde situasjonen på skolen? Jeg tenker at det å snakke med moren din og fortelle om hvordan du opplevde situasjonen og hvordan du føler det etter at hun klikket, kan hjelpe deg til å føle deg mindre misforstått.  

 

Hilsen Kors på halsen
Hilsen

Kors på halsen i samarbeid med ung.no

På chat, mail & telefon (man-fre kl 14-20)
Korspahalsen.no - 800 333 21

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Dårlig råd
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om dårlig råd