Hopp til hovedinnholdet

Møtte en jente, men når jeg spurte om å møtes sa hun at hun ikke hadde tid.

Gutt 17 år
 

Spørsmål

hei, jeg kom i kontakt med en jente for ett par dager siden på en fest. vi kyssa og koste oss men kjenne ikke hverandre fra før. hun går på skole i nærheten. jeg spurte henne om hun ville være med på tur dagen etterpå, men hun hadde ikke tid, så spurte jeg henne dagen etterpå det igjen og hadde ikke tid. hun sa vi tar det når hun har tid. er jenter altid vanskelige og forstå? jeg vet ikke om hun liker meg, hvordan skal jeg få henne og hva er den beste måten og gå fem på for att jenter skal like meg? hvilke tegn bør jeg gi henne for at jeg ikke virker for desperat?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Jenter er veldig vanskelige å lese, så jeg skjønner at du er litt forvirret. Ut ifra det du forteller her, så virker det som om du må gi denne jenta litt tid til å tenke. Ikke spør henne om å møtes hver dag. Du må nesten vente til hun sier ifra når hun har lyst til dette. Om du fortsetter å spørre hele tiden, vil du virke ganske desperat og hun vil ikke ta seg tid til deg. 

Det er ikke noen enkel måte å bare få en jente til å like deg, og det finnes ingen oppskrifter på det. Enkelte personer får man bare rett og slett ikke slike romantiske følelser for, uansett om man liker dem som person eller ikke.
 
Det du kan gjøre er bare å vise henne hvem du er, og så får hun selv velge om hun liker den personen eller ikke. Ta litt avstand fra henne en stund, ha det gøy med kompisene dine. Prøv å tenke på noe annet, og ikke gå rundt og vær lei deg for at hun ikke liker deg.
 
Jeg har lagt til et par relevante artikler, lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Dårlig råd
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om dårlig råd