Hopp til hovedinnholdet

Hvilken spesiell gave kan jeg gi bestevenninna mi?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei Jeg lurer på hva jeg kan gi i bursdagspresang til bestevenninnen min. Hun er et år eldre enn meg, altså hun fyller 16 og hun betyr ALT for meg. Vi går ikkje på samme skole. Jeg vil veldig gjerne gi hun verdens beste gave for det fortjener hun og jeg vil gi noe hun kommer til å huske lenge! Vi har vert venner i 8 år og har vert i lag gjennom tygt og tynt. Familien hennes har slitt enn del og hun han bod her hjemme hos meg i 2 måneder pga hun ville ikkje vere hjemme for hun var redd. Men no er alt det over og hun har snart bursdag så eg vil gjøre noe helt spesielt for hun

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente (15)

Så heldig du er som har en så god venn, og så heldig hun er som har deg!

Det fins ingen fasit på hva du kan gi henne, jeg tror hun blir glad for det aller meste. Siden du vil gi henne en spesiell gave ville jeg tenkt noe personlig. 

Det er for eksempel kjempefint med minner, noe som minner om en fin opplevelse dere har sammen eller bilder. Det er også fint å få opplevelser i gave. Noe dere kan gjøre sammen i fremtiden, slik at dere kan få enda flere bra minner. 

 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Gave på budsjett

Gavetips

I løpet av et år er det flere anledninger hvor du føler at du må gi en gave. Men hva hvis lommeboka er slunken? Hva skal du egentlig gi til alle sammen? Del og få gode gavetips her!

Les mer

Slik er du en god venn!

To kamerater på en benk (colourbox.com)

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsjournalist

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap