Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en gutt! Hva kan jeg gi han til bursdag- og julegave?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei. Fant ikke akkurat det riktige temaet, men jeg håper virkelig at du kan svare på det her. Jeg har nå vært på 2 skogsturer med en gutt som er like gammel. Vi er begge forelsket siden vi snakker om det meste. Nå har vi tekt å se en film sammen, hvilken. Han er virkelig en hyggelig, smart, snill og en som ikke bryr seg om hva andre tenker. Vi er like der. Men han er virkelig en spesiell gutt som ikke er som alle andre. Han er veldig interissert i fisking, noe som jeg kan lite om. Men jeg kan og liker å fiske og jeg har utstyr. Men han har bursdag den 10desember og jeg vet ikke hva jeg skal gi han. Hva til jul?Han er jo ikke som alle andre gutter. Han er mer opptatt av at jeg har det bra og fisking enn klær og sånt. Han er ikke en person skal være kul og sånt. Jeg og går i klær lakksko og skjørt osv.Vi snakker sammen hele tiden og da går han tom for strøm. Kan jeg kjøpe en 2m lader. Så jeg lurte på om kunne kjøpt til han som en av gavene på en måte som tull, men samtidig ikke.

Besvart 02.10.2018 19:42
 

Svar
Hei!

Jeg forstår det sånn at du er forelsket i en gutt, og han liker deg tilbake. Han har bursdag i desember, og du lurer både på hva du kan gi han til bursdag, og til jul. 


Gaver til folk man har romantiske følelser for, kan ofte være vanskelige. Dette er fordi man bryr seg mye om de, og vil virkelig at de skal like gaven. Derimot så er det ofte man bekymrer seg for ekstremt, fordi om de liker deg tilbake blir de nok glade uansett. De blir nok glad bare de får en gave, spesielt om det er fra noen de liker. 

Så jeg synes ikke du skal bekymre deg så mye for det her. En 2m lang lader høres ut som en bra gave det. I tillegg ramser du jo opp mye han liker her, så du vet jo mye om han. Da kan du basere gaven din på det, altså hva han liker. Dette er kjempe smart, fordi da er sjansene for at han liker gaven høy. 

Jeg tror nok dette ordner seg. Jeg skal legge noen artikler til under for deg, som jeg anbefaler at du leser. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Gave på budsjett

Gavetips

I løpet av et år er det flere anledninger hvor du føler at du må gi en gave. Men hva hvis lommeboka er slunken? Hva skal du egentlig gi til alle sammen? Del og få gode gavetips her!

Les mer

Valentinesdagen - gavetips til kjæresten din!

Jente holder et hjerte (colourbox.com)

Med Valentinesdagen kommer også forventninger om romantiske gester og gaver. Hvor mye man skal legge i denne dagen, og om man bør bruke penger på gave, er opp til hver enkelt. Her kommer uansett noen gavetips til den som sliter før den store kjærlighetsdagen.

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Få med byttelapp når du kjøper gaver

Gave i hånda (coloubox.com)

Å bytte en vare som det ikke er noe feil med, er faktisk ikke noe man har rett på. Det er butikkene som velger om det skal være bytterett på en vare eller ikke.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap