Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg spørre hun om å bli sammen når hun er 3 år yngre enn meg?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en gutt som blir 18 i desember. Jeg ble kjent med ei veldig kjekk jente i sommer. Vi har i det siste vært mye sammen, og vi flørter mye. Problemet er at ho er 3 år yngre enn meg, altså 15 år. Jeg er usikker på om jeg tørr å spørre ho om å bli sammen pga hva foreldrene våre og venna vår vil tenke om oss, og spesielt meg.. Jeg vil ikkje bli kalt pedo osv, men jeg kan inne noe for at vi 2 fant tonen så bra! Hva bør jeg gjør? Jeg er dypt forelska i henne!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Tre år er ikke en uakseptabelt stor aldersforskjell. Det er helt greit! Det viktigste er tross alt hvordan dere to har det sammen og hvordan det påvirker dere. Jeg tror ikke du kommer til å bli ansett som pedo bare fordi du er sammen med en tre år yngre jente. Bare vær åpen mot vennene dine og familien din og fortell dem at du er glad i henne og trives sammen med henne. Det er det viktigste, og det kommer de nok til å forstå. 


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell