Hopp til hovedinnholdet

Liker han meg eller hater han meg?!

 

Spørsmål
Hei, Jeg har vært forelsket i en gutt kjempe lenge men jeg har aldri turt og si det til han. jeg vet ikke om han liker meg eller ikke, det føles som om han prøver å få min oppmerksomhet, men på feil måte. Han er spydig til meg. Men jeg vet ikke om han prøver å få min oppmerksomhet eller om han bare ikke liker meg, fordi jeg ble så sint på han da han var spydig til meg at jeg ble spydig tilbake og ikke ga han oppmerksomhet, og etter det har han ikke vært spydig eller ekkel. liker han meg eller hater han meg?!
ett problem til. jeg TROR at han kanskje liker meg litt men han er redd får å innrømme det fordi av en eller annen grunn så erter brødrene hans han om meg liksom, de sier at han liker meg på tull osv, så tørr han ikke og vise følelser??
ps. Han har likt meg før for lenge siden, men gjør han det nå, jeg er så usikker!!
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg kan jo ikke vite helt hva denne gutten føler, men jeg tror nok du kan ha rett i din mistanke om at han nok liker deg litt, men ikke helt tør å vise det på en OK måte.

Jeg foreslår at du prøver en "strategi" med å være deg selv og være hyggelig og grei med ham nå uten å nødvendigvis flørte noe, og ser hvordan det kan slå ut. Kanskje det kan gjøre at han slapper av litt og at dere kan få et OK og hyggelig forhold dere imellom, og så får du evt. se om det kan utvikle seg videre.

Lykke til!

Vennlig hilse helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om forskning?

Har ung.no artikler om forskning og ungdom?