Hopp til hovedinnholdet

Vil vise at jeg liker henne på en diskre måte. 

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei. jeg er en gutt på 16 år som er forelska i noen som går på videregående med meg. jeg blir på en måte glad av være i nærheten av henne. men jeg har ikke vist så mange signaler på at jeg liker hun, jeg vet ikke om hun liker meg egentlig. men hun virker som hun oppfører seg litt anderledes når hun kommer i kontakt mrd meg vet ikke helt hva det er. jeg er har lyst til å på en måte gjøre så hun finner det ut på egen hånd, selv om jeg ikke vil det heller. jeg vil ikke at hun skal vite det men jeg vil på en måte at hun skal vite det. for det er jo ingen annen måte å gjøre det. men vil jeg liksom vite om hun liker meg hvorden gjør jeg det? og hvordan kan jeg vise at jeg liker henne på en diskre måte? Evt date. husk at jeg ikke er veldig god på dette...

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så hyggelig at du har funnet en du liker. 

For å vite om hun liker deg eller ikke kan du lese artikkelen under kalt "20 tegn på at han/hun liker deg". Stort sett må man vel enten tolke signalene hun sender deg og stole på at disse stemmer, eller så må man rett og slett spørre henne, evt få en venn til å spørre henne. Du kan også spørre om hun vil være med deg på for eksempel kino? Sier hun ja til dette kan det nok hende hun er litt interessert, i hvert fall i å bli bedre kjent.

Når det gjelder hvordan du kan vise at du liker henne, er det viktigst å være frampå og vise hvem du er! Prøv å få blikkontakt med henne, smil til henne og si hei når du ser henne. Det er viktig med denne lille kontakten i begynnelsen. Prøv å få til å snakke med henne når du møter henne, gi henne komplimenter og flørt litt med henne. Les artikkelen "ung.nos flørteskole" for litt tips til hvordan du kan flørte med henne!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse