Hopp til hovedinnholdet

Liker eldre menn som er gift/har barn og lignende, hva skal jeg gjøre?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg liker eldre menn. Jeg liker menn som er gift eller har barn og er i et forhold. Menn som er 25 år eldre enn meg for eksempel. Det plager meg utrolig mye fordi jeg har ingen fremtid med de uansett og jeg klarer ikke å komme meg videre fordi jeg blir betatt og forelsket veldig fort. Jeg jeg for eksempel har sluttet å like en da, neste gang jeg ser han blir jeg forelsket igjen. Jeg sitter hjemme og prøver å søke dem opp å se hva de liker og kanskje vi har noe tilfelles eller noe sånt. Jeg tror jeg liker eldre menn fordi de er modnere og naturlig kjekkere. Han som jeg liker jobber på skolen min. Han er i et forhold og har to barn. Kan dere vær så snill og hjelpe meg ? Jeg vet jeg kanskje er utrolig teit og høres egoistisk ut, men det plager meg veldig. Har dere noe tips for hva jeg kan gjøre ? Jeg vil helst ikke si det her til noen. Ikke til en helsesøster eller forelder. Tusen takk på forhånd.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Først synes jeg du skal lese den artikkelen jeg har lagt ved. Den handler litt om det å bli forelsket i en som er mye eldre og hvordan man kan takle det. Oftest blir man forelsket i noen man har mye med å gjøre og som man treffer ofte - det kan være fotballtreneren, læreren, broren til en venninne etc. Ofte er det også rollemodeller, menn man ser opp til og som viser seg som smarte, kloke og som kanskje hjelper deg til noe. 

Det jeg tror kan hjelpe deg er å prøve å ikke se på det som en forelskelse. Se på det som personer som betyr mye for deg og som du ser opp til. Det er helt greit å bli betatt av eldre menn - det kan de fleste gjøre. Man synes de er kjekke og kanskje mer modne enn gutter på egen alder. Da må man prøve å bagatellisere følelsene og overbevise seg selv om at man bare er betatt og synes de er interessante - og ikke forelsket. Du må prøve å unngå å søke dem opp på Facebook og lignende. For det første hjelper det deg ikke til noen ting, og i tillegg vil det få deg til å føle deg mye verre. Prøv å ikke tenke på det! Prøv å se på gutter på din egen alder - eller to og tre år eldre. Kanskje trenger du å se at gutter som er to og tre år eldre enn deg kan være mer enn moden nok for deg? Prøv å bli kjent med dem og flørte litt med dem. Få opp din egen interesse for å flørte og kanskje få deg en kjæreste!

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell