Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg holde samtalen med han gående?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei. for noen dager siden møtte jeg en gutt på en fest. (jeg hadde drikke litt, han hadde ikke drukket) litt etter han kom på festen så satt jeg og han å snakka sammen hele tiden, i noen timer. vennene hans sa at han likte meg. da han skulle dra spurte han meg om jeg ville være med ut i gangen, jeg sa ja, og han tok handa mi og vi holdt hender og kosa et par ganger før han måtte reise. (under festen så la han meg til på facebook, han spurte) dagen etter tok jeg insjativ, og snakket med han (på facebook) (han er utrolig snill, søt og kjekk, men jeg har oppfatta at han er veldig sjenert) vi snakket i to dager etter festen, vær gang vi skulle ende samtalen på facebook, sa han "hade, vi snakkes" men han har aldri sendt hei til meg først. (søndag og mandag har vi snakket, tirsdag ingenting og i dag onsdag, vil jeg snakke med han igjen) det jeg lurer på er hvordan jeg skal klare å holde samtalen igang, jeg har oppfatta det slik at han vil snakke med meg. men både jeg og han er sjenerte, så det er litt vanskelig. tror vi aledede har snakket nok om festen. hvordan skal jeg holde samtalen gående???!!! vi går ikke på samme skole, vi har 1 eller 2 felles bekjente, men ingen venner.. jeg er interisert i han, hva skla jeg gjøre????

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så hyggelig at du har møtt en du liker og at dere har fått så god kontakt. Det virker jo absolutt som han liker å snakke med deg, men jeg skjønner at det er slitsomt at det alltid er du som må ta kontakt. Allikevel har det jo ikke gått så veldig mange dager, så jeg tror ikke du skal bekymre deg for dette. 

Når det gjelder hvordan du skal holde samtalen gående, så kan dere jo egentlig sankke om alt mulig. Det kan være hvordan dagen hans har vært, hva han driver med på fritiden, musikksmaken hans osv. Prøv å bli kjent med hverandre. 

For at det skal bli noe mer mellom dere er det også viktig at dere blir kjent utenfor nettet, så spør om han har lyst til å finne på noe en dag. Da finner du jo også ut hvor interessert han er i deg.

Jeg legger ved noen artikler med tips til samtaleemner, og tips til hvordan du kan flørte og se om han er interessert.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Ti tips til småprat

Stillhet mellom to jenter på kafé (colourbox.com)

Skal du på fest, en samling eller møter, er sjansen stor for at du møter noen du ikke kjenner. Det er både hyggelig og nyttig å kunne noen triks for å bryte isen og bli kjent med fremmede.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking