Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en som er 35

Jente 16 år
 

Spørsmål

Jeg er forelska i en 35 år gammel mann. Han er dødskjekk, og jeg klarer ikke slutte å tenke på han. Men dette er feil er det ikke? Jeg kan ikke være 16 år og bli sammen med en 35 år gammel gutt. Det er feil, så feil, så feil. Vi kan sikkert aldri bli sammen. Men jeg er så forelsket i ham! Hjelp meg komme over "This obsession"

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Ja, jeg vil nok dessverre si at det blir feil. Han er 19 år eldre enn deg - det betyr at han er over dobbelt så gammel som deg. Han har levd livet ditt to ganger og vel så det. For det første er det veldig urealistisk at dere blir sammen, og for det andre så hadde det nok heller ikke fungert så bra om dere ble sammen.

Jeg tror det er viktig at du først og fremst skjønner at dette ikke kommer til å skje. Du må innse at det ikke kommer til å bli dere to og at dette bare er en liten forelskelse. Tenk på det som at du bare er betatt av han og prøv å ikke fiksere så mye på han. Ikke søk på han på facebook eller prøv å oppsøke han. Prøv så godt du kan å glemme han eller i alle fall overbevise deg selv om at dette ikke er noen alvorlig forelskelse. Det er vanlig å kunne bli forelsket i menn som er eldre - ofte fordi de er rollemodeller av noe slag, eller fordi man synes det er spennende at de er eldre. Det viktigste da er bare at man skjønner at det er helt urealistisk og at man klarer å bagatellisere forelskelsen så mye som mulig. Dette kommer nok til å gå over. 

Les den artikkelen jeg har lagt ved som heter "forelska i læreren"  for flere tips. 

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell